Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Q & A over de AOV en alternatieven

Q & A over de AOV en alternatieven

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

Heb jij geen inkomen als je ziek wordt? Vind je de premie van een AOV te hoog? Of wordt je geconfronteerd met uitsluitingen en kleine lettertjes?

Er zijn mogelijkheden om je AOV snel en betaalbaar te regelen. Maar wat moet je kiezen en welke oplossing past het beste bij jou? SamSam beantwoordt al je vragen.

Meer weten over de AOV, alternatieven, mogelijkheden en kosten? Stel je vragen tijdens onze online Q & A over de AOV. Iedere dinsdag om 13.00 uur en woensdag om 16.00 uur en om 19.00 uur.
In een online sessie met Roland Blaauw van SamSamkring kun je terecht voor al je vragen over de AOV en betaalbare alternatieven.

Denk bijvoorbeeld aan vragen over:
-Verzekeringen en alternatieven
-Verschillende mogelijkheden
-Kosten voor een voorziening
-Zekerheid van inkomen als je ziek bent
-De consequenties van de verplichte AOV

En verder beantwoorden we natuurlijk alle vragen die jij hebt over dit onderwerp.

Meld je hier aan en krijg het antwoord op al je vragen over de AOV.

Meer weten?