Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Muziekliefhebber en mensenmens

Muziekliefhebber en mensenmens

Jacqueline Blaauw | 5 april 2021 | interview lid , ondernemen , over samsam

Mijn naam is Harm Eurlings. Ik ben muziekliefhebber en mensen mens. Ik doe twee heel verschillende soorten werk. Dat heb ik met opzet zo geregeld omdat ik daar het gelukkigst van wordt. Ik ben levenscoach en Adviseur studiobouw en akoestiek. Mijn werk gaat enerzijds heel erg om mensen en is anderzijds heel technisch. Die combinatie vind ik prettig.

Professioneel klankbord

In mijn coachingspraktijk wordt ik met name geboeid door wat andere mensen beweegt. Waar lopen ze tegenaan en welke keuze maken ze dan. Ik zie mezelf als professioneel klankbord, de onafhankelijke derde bij vraagstukken op het gebied van persoonlijke groei en het maken van keuzes. Coaching is in mijn optiek een persoonlijke vorm van procesbegeleiding.

Het brengt me veel voldoening om als coach te werken. Het is heel begrijpelijk en menselijk dat we allemaal soms denkfouten maken in wat we beslissen en voelen. Door coaching worden blokkades opgelost waardoor mensen weer ruimte hebben om stappen te zetten. En meer dan eens zijn dat stappen terug naar wie je bent, de kern van jezelf. En dat is een groot genoegen om te zien en om aan bij te dragen.

Ik praat studio!

In mijn advieswerk voor studiobouw en akoestiek kan ik mijn technische en analytische kant inzetten. Ik ben geluidstechnicus en snap goed waar klanten tegenaan lopen. En wat er nodig is om fijne ruimtes te maken om in te werken. Ik zet mijn vakkennis graag in om mensen van dienst te zijn. Dan zorg ik er voor dat de filmzaal, studio of vergaderruimte goed klinkt zodat mensen daarbinnen optimaal kunnen werken en functioneren.

SamSam

Omdat steeds meer mensen zich aansluiten bij SamSam, moeten er steeds meer gesprekken gevoerd worden met nieuwe deelnemers, om af te stemmen op welk inkomensniveau zij hun zaken geregeld willen hebben. Toen er extra hulp nodig was, vroeg het Servicebureau me of ik daarbij wilde helpen. Als mijn agenda het toelaat doe ik af en toe die gesprekken. Het leuke daarvan is dat je allerlei verschillende ondernemers spreekt.

Zoals zoveel mensen was voor mij het regelen van de AOV iets dat al lang op mijn to-do lijst stond. Ik was er wel eens aan begonnen maar schrok van de kosten. Toen jullie SamSamkring oprichtten, was het een no-brainer om me aan te sluiten.

SamSamkring is ontzettend simpel en het is echt een heel voordelige manier om iets te regelen voor als je arbeidsongeschikt raakt. En wat voor mij belangrijk is: het is heel sympathiek. Het voelt goed als er aan het einde van de maand een mailtje binnenkomt dat we iemand hebben mogen helpen met kleine schenkingen. Dat iemand daardoor niet in de problemen komt, geeft een goed gevoel, en dat weegt voor mij erg zwaar.

Meer weten?