Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Meters maken als vakman

Meters maken als vakman

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | interview lid , ondernemen , over samsam , startende ondernemer

Auto’s zijn al sinds zijn jeugd de grote passie en hobby van Bas Peters. Sinds zijn 19e maakt hij van zijn hobby zijn werk. Bas heeft hele diverse rollen in de automotive vervuld, van verkoper tot mede-eigenaar van een eigen transportbedrijf en van carrosseriebouw tot importeur. Sinds 2007 heeft hij ervaring met bedrijfswageninrichtingen.
Sinds vorig jaar is Bas ondernemer. Met zijn bedrijf is hij importeur van Italiaanse bedrijfswageninrichtingen waarmee hij mobiele werkplekken creëert voor vakmensen die onderweg zijn.

Bas: “Het ondernemen bevalt supergoed! Ik heb veel vrijheid en doe mijn eigen ding. Ik vind het fijn om er zelf over na te denken welke kant we opgaan, hoe we het aanpakken. Momenteel ben ik veel op pad. Ik bezoek dealers die mijn spullen verkopen. Soms rijd ik naar dealers om samen voor hun klant naar een passende bedrijfswagen-inrichting te creëren. Maatwerk is hierbij de standaard.

Ook ben ik mijn dealer netwerk aan het uitbreiden. Dat betekent nieuwe verkooppunten zoeken. Daar ben ik wel selectief in. Ik zoek serieuze partijen die net als ik een goede service en dito product hoog in het vaandel hebben staan.
Ik maak inrichtingen voor o.a. klusbedrijven, installatiebedrijven, eigenlijk iedere vakman die op locatie werkt. Laatst heb ik voor een woningbouwvereniging 2 mooie inrichtingen gemaakt. Ik zorg ervoor dat vakmensen meters kunnen maken. Met een goed ingerichte wagen kun je alles snel vinden en wordt voorraadbeheer makkelijker.

Een robuuste inrichting

Bas is importeur van het Italiaanse merk Baggio de Sordi bedrijfswageninrichtingen. En als je met hem praat hoor je zijn enthousiasme.
“Dit bedrijf bouwt heel goed en echt modulair. Alle onderdelen in diverse afmetingen dus ik kan altijd een passende inrichting maken. Zo kun je echt creëren wat de klant wil hebben. Duurzaamheid is een hot item tegenwoordig. Boven alles betekent duurzaamheid iets leveren wat jaren naar tevredenheid meegaat. Baggio de Sordi producten zijn geproduceerd met reeds 80% gerecycled materiaal en nadien 100% te recyclen. Dat vind ik belangrijk.

SamSam is een mooi collectief

Twee jaar geleden ontmoette ik mensen van SamSamkring op de Startersdag van de KvK. En toen ik de knoop had doorgehakt om voor mezelf te beginnen heb ik me gelijk aangemeld. Omdat je als ondernemer je zaakjes moet regelen. Je moet vooruitkijken. Ik voel me gezond maar je weet niet hoe het in 5 jaar is.

Grote verzekeraars hebben veel kleine lettertjes en dat vind ik niet prettig. Ik vind het collectief mooi; ondernemers zorgen voor elkaar. Het past bij mijn instelling van “Als mijn buurman hulp nodig heeft dan gaan we de buurman helpen!”
Binnen SamSam kunnen we elkaar als community versterken. Ik vind het mooi als ik mensen ook op deze manier kan helpen en jullie als SamSam leden iets extra’s bieden.

Meer weten?