Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Masterclass Slaap

Masterclass Slaap

Roland Blaauw | 20 juli 2024 | vitaal ondernemen

Merk jij ook dat je je na een slechte nacht minder goed kunt concentreren? Dat er weinig uit je handen komt? En dat je humeur ook beter kan? Dan ben je niet de enige. Helaas is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Het CBS geeft aan dat 50% van de ondernemers slecht slaapt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een goede nachtrust een enorm positief effect heeft op de vitaliteit en dus ook op de kans op arbeidsongeschiktheid.

Wil jij overdag lekker aan de slag? Met meer energie en een stralend humeur? Investeer dan in je nachtrust.

Meld je aan voor de gratis Masterclass en slaap beter!

HalloSlaap helpt je een beter slaappatroon te ontwikkelen. In de Masterclass krijg je praktische tips en ga je aan het werk met een persoonlijk slaapplan. Speciaal voor SamSamkring zijn er op 21 september en 5 oktober Masterclasses. Er kunnen 24 deelnemers meedoen (lees even de voorwaarden als je je inschrijft). Bij meer dan 24 aanmeldingen gaan we loten. Val je daarbij buiten de prijzen, meld je dan aan voor een van de andere data en maak gebruik van een mooie korting voor SamSam leden.

SamSamkring: de gezondste schenkkring van Nederland!

Meer weten?