Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Onze arbodienst: Bureau Streefkerk

Onze arbodienst: Bureau Streefkerk

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

arbodienst van SamSam kring zakelijk

Als ondernemers / ZZP’ers die lid zijn van SamSam Zakelijk arbeidsongeschikt zijn, schakelen wij de arbodienst van Bureau Streefkerk in. Wij hebben Bureau Streefkerk geselecteerd omdat waarden passen bij wat wij bij SamSam belangrijk vinden. Zowel op inhoud en aanpak als op overtuiging. Bureau Streefkerk biedt oplossingsgericht verzuimmanagement. Hun professionals kijken liever naar mogelijkheden in plaats van beperkingen. Belangrijk onderdeel van hun werkwijze is dan ook advies over een goede re-integratie.

Bureau Streefkerk is transparant in haar dienstverlening. Afspraak is afspraak. Omdat zij alles onder één dak bieden ze onze leden een volledig pakket arbodienstverlening. Zij zijn een flexibele en proactieve partij waardoor wij niet geconfronteerd worden met lange wachttijden. Bij arbeidsongeschiktheid geven zij snel en adequaat advies.

Dus word je onverhoopt ziek, dan melden wij je aan bij Bureau Streefkerk. Een casemanager neemt vervolgens contact met je op om de situatie te bespreken.
Waar nodig wordt een bedrijfsarts ingeschakeld. Uiteraard is dit een vaste, BIG geregistreerde bedrijfsarts die actief meedenkt. Bureau Streefkerk beschikt daarnaast over een flexibel netwerk van kerndeskundigen.

Ben je als ondernemers / ZZP’er ziek dan ontvang je de afgesproken schenkingen en word je ook nog eens begeleid om zo snel mogelijk weer aan de slag te kunnen in je eigen onderneming.
Want arbeidsongeschikt zijn is al vervelend genoeg!

Meer weten?