Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Lang zal SamSam leven!

Lang zal SamSam leven!

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

SamSamkring bestaat vandaag alweer 2 jaar! Wij feliciteren onze deelnemers van harte met de verjaardag van onze schenkkring.

In de afgelopen twee jaar hebben we ondernemers financieel kunnen ondersteunen tijdens arbeidsongeschiktheid. Zo konden zij zich richten op hun herstel.

En dat had niet gekund zonder alle enthousiaste deelnemers. En omgekeerd: door hun deelname aan SamSamkring weten zij zich ook verzekerd van een inkomen als zij onverhoopt ziek worden.

Reden genoeg voor een feestje dus!

Zoals je van ons gewend bent delen we graag uit. Want delen is het nieuwe vermenigvuldigen, toch? Daarom geven wij jouw contacten, als zij zich aanmelden, een mooie korting.

Dus ben je of ken je een ZZP’er die ook nog een op zoek is naar een voorziening voor als hij of zij arbeidsongeschikt raakt? Als je je voor 1 september aanmeldt als deelnemer van SamSamkring dan krijg je 50 euro korting op het inschrijfgeld.

Aanmelden kan hier. De kortingscode is #Feestje!

Meer weten?