Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Eerste informatiebijeenkomst SamSam

Eerste informatiebijeenkomst SamSam

Jacqueline Blaauw | 3 april 2018 | over samsam

SamSamkring: sociaal alternatief voor de AOV

Op 18 april organiseren wij de eerste informatiebijeenkomst van SamSam. We hebben vrienden en bekenden uit ons netwerk uitgenodigd om naar Utrecht te komen. Ook vrienden en bekenden van vrienden en bekenden zijn van harte welkom. Tijdens een informatieve en hopelijk ook gezellige bijeenkomst vertellen we alles over ons concept: SamSam kringen. We hopen natuurlijk dat iedereen net zo enthousiast is over SamSam als wij. En dat we met deze enthousiastelingen onze eerste SamSam kring kunnen gaan oprichten. Daarnaast is het ook een leuke gelegenheid om (oude) vrienden en bekenden weer te ontmoeten en te netwerken.

Een week later vindt op 25 april de tweede bijeenkomst plaats. Aanmelden kan via de mail, telefonisch of via het aanmeldformulier op de website. https://www.samsamkring.nl/info-avonden/

Meer weten?