Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

De 1000e!

De 1000e!

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

De 1.000e SamSamkring deelnemer

Mijlpalen moet je vieren en we zijn er bijna! Nog even en wij maken kennis met onze duizendste deelnemer! In 5 jaar is SamSamkring uitgegroeid tot een schenkkring met bijna 1000 deelnemers die nu de zekerheid hebben van een inkomen als ze arbeidsongeschikt raken. Die aanwinst van de 1000ste deelnemer gaan we vieren!

Word jij onze duizendste deelnemer dan heb je het helemaal goed geregeld voor jezelf want dan betaalt het SamSam Servicebureau voor jou ALLE inschrijfkosten en administratiekosten! VOOR ALTIJD! De beste voorwaarden van alle schenkkringen en ook nog de laagste kosten ooit… Je draagt natuurlijk wel bij aan de schenkingen en aan de arbodienstkosten.

Cadeautje!

Wij dachten op deze wijze iets leuks te doen voor iemand. Nu zei een wijze man ooit één is géén… Dus in plaats van alleen de duizendste te verrassen met gratis deelname, doen wij dat ook met onze 999e, 1000e en 1001e deelnemer.

En dat is mooi natuurlijk, maar niet het belangrijkste. Het belangrijkste is dat je bij SamSamkring:

✅ Zeker bent van een inkomen bij ziekte.
✅ Geen premie bepaalt maar spaart.
✅ Altijd welkom bent; ook als je starter bent of ouder dan 59.
✅ Altijd meedoet voor dezelfde voorwaarden. De kosten zijn hetzelfde, of je nu een zwaar beroep hebt of niet, een medische historie hebt of niet.
✅ Zelf je dekking bepaalt (tussen € 1000 en € 4000 netto) en iedere maand kunt aanpassen.
✅ Geen sociale verplichtingen hebt.
✅ Begeleid wordt door een kundige arbodienst.
 
Dus… waarom langer wachten? Als je je nog deze maand aanmeldt, kan het zijn dat jij die 999e, 1.000e of 1.001e bent die de rest van zijn ondernemende leven meedoet en alleen bijdraagt aan de schenkingen voor de zieken en de kosten voor de arbodienst.

Hoe SamSamkring werkt

Wil je weten hoe het werkt? Kijk dan dit filmpje even.

Check je kosten, maak een afspraak en in 30 minuten heb je het geregeld!

Meer weten?