Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Cirkel van Verandering

Cirkel van Verandering

Jacqueline Blaauw | 8 november 2022 | leden voor leden , vitaal ondernemen

Cirkel van Verandering

Hoe fijn zou het zijn..

als je meer inzicht hebt in welk gedrag van nature bij jou past? Als je vaardigheden kunt kiezen die je energie geven in plaats van energie kosten. Zou jij je werk dan nog op dezelfde manier uitvoeren?

Door jouw gedrag te koppelen aan jouw onbewuste drijfveren ontstaat inzicht in welk gedrag van nature bij je past en welk gedrag aangepast is. Natuurlijk gedrag is gedrag waar je moeiteloos op terug kunt vallen. Het is solide en geeft energie, ook als je onder druk staat.

Onze visie

Ieder mens heeft onbewuste drijfveren. Dit zijn patronen die aan de oppervlakte niet zichtbaar zijn, maar wel verklaren waarom we doen zoals we doen. Door inzicht te creëren in onze drijfveren zijn we beter in staat doelen te behalen, samen te werken en te excelleren.

Onze bijdrage

Wij zijn 51°Noord. Wij geven inzicht in onbewuste drijfveren van mensen en teams waardoor zij zichzelf nog beter begrijpen en handvatten krijgen om meer vanuit hun natuurlijk gedrag te werken. Met als resultaat: meer voldoening, meer energie en makkelijker tot resultaat komen.

Onze aanpak

Om snel inzicht te creëren in onbewuste drijfveren maken we gebruik van de unieke ACT®-meting. Binnen vijftien minuten heb je waardevol inzicht in jouw bewuste en onbewuste gedrag.

Cirkel van Verandering

Deze inzichten nemen we vervolgens mee in de Cirkel van Verandering. Een praktisch en bewezen effectief veranderconcept waarin jouw ontwikkeling centraal staat.

De Cirkel van Verandering bestaat uit de volgende vier stappen:

1. Zelfreflectie

Zelfreflectie is jezelf onderzoeken op bewuste én onbewuste aspecten. Zelfreflectie geeft je het inzicht om los te komen van beperkende overtuigingen die je onbewust met je meedraagt.

2. Bewustwording

Bewustwording houdt in dat je aspecten van jezelf opmerkt die je nog niet eerder had opgemerkt. Je herkent nu wanneer jouw ‘automatische piloot’ aangaat. Deze kiest voor gedrag dat je hebt aangeleerd, maar niet het meeste recht doet aan jezelf en de situatie.

3. Beslisruimte vergroten

Je hebt nu meer keuzevrijheid gekregen. In je werk en daarbuiten kies je nu bewust voor gedragsalternatieven die van nature goed bij je passen en je energie geven.

4. Verantwoordelijkheid nemen

Het is nu een bewuste keuze om te werken en te leven vanuit jouw natuurlijke kwaliteiten en talenten. Je neemt op een natuurlijke manier regie en verantwoordelijkheid voor jouw doelen en ambities.

Vrijblijvend praten of een traject starten?

Wij zijn 51°Noord. Wij nemen mensen mee in verandering. Ben je benieuwd wat onze aanpak voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Voel je vrij om vrijblijvend contact met ons op te nemen via erik@51gradennoord.nl | 0653324792.

Meer weten?