Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

5 jaar SamSamkring

5 jaar SamSamkring

Jacqueline Blaauw | 19 mei 2024 | over samsam

5 jaar SamSamkring

Hoera, we zijn jarig! SamSamkring is alweer vijf!

In 5 jaar SamSamkring hebben we al heel veel ondernemers geholpen met een betaalbaar inkomen bij ziekte. En daar zijn we trots op! Bij SamSamkring zijn vanaf dag 1 echt alle zzp’ers / ondernemers welkom!

Wij gunnen iedereen een betaalbare AOV. Dus ook met een zwaar beroep of medisch verleden kun je je aanmelden. Voor dezelfde voorwaarden en kosten als alle andere deelnemers.

15 juli 2018 – 15 juli 2023

In de afgelopen 5 jaar hebben meer dan 1.000 ondernemers zich aangesloten bij de AOV schenkkring met de beste voorwaarden. De vereniging is financieel gezond en heeft mooie reserves. Bij SamSam weet je dus zeker dat je, als je ziek wordt, het geld krijgt waar je op rekent.

In 5 jaar SamSamkring hebben we er samen voor gezorgd dat zieke ondernemers zich konden richten op hun herstel. Zonder financiële stress.

SamSamkring heeft geen kleine lettertjes of uitsluitingen. En je wordt als ondernemer volledig ontzorgd.Meedoen is eenvoudig en betaalbaar. De vaste kosten zijn laag. Van jouw inleg gaat een deel naar schenkingen aan zieke ondernemers. Wat overblijft spaar je. Dat geld is en blijft van jou en krijg je terug als je stopt met meedoen.

Ben jij een startende ondernemer, heb je een zwaar beroep of een medische historie of ben je 60+, ook dan ben je welkom!

Wil jij zorgeloos ondernemen met de zekerheid van een inkomen bij ziekte? Meld je dan aan bij SamSamkring.

Zo werkt SamSamkring
  • Bij SamSamkring kies je zelf hoeveel geld je wilt ontvangen als je ziek bent. Dit mag maximaal 80% van je inkomen uit je onderneming zijn. Dit controleren we vóórdat je mee gaat doen en niet pas als je ziek bent. Zo weet je op voorhand precies waar je aan toe bent, en heb je de zekerheid dat je krijgt wat je nodig hebt.
  • Alle deelnemers sparen en bouwen een buffer op. Daardoor is er voldoende geld om de zieken te schenken. Altijd!
  • Je hoeft niet eindeloos te sparen, al mag dit wel. Als het maximum bereikt is, storten wij maandelijks het teveel terug. Eerst zekerheid, dan gemak!
  • Als jij ziek wordt, ontvang je op de laatste dag van de maand de schenkingen die optellen tot het door jou gekozen inkomensniveau.
  • Conform het vastgestelde en afgesproken percentage dat je arbeidsongeschikt bent, ontvang je schenkingen. Er zijn geen ‘grenzen’ waardoor je in 1x veel minder of niets krijgt. In theorie is alles tussen de 1 en 100% arbeidsongeschiktheid mogelijk.

Aanmelden gaat heel eenvoudig. In een online gesprek van 30 minuten regel je je deelname. Doe jij ook mee? Je bent welkom!

Meer weten?