Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

100e deelnemer SamSamkring

100e deelnemer SamSamkring

Jacqueline Blaauw | 10 december 2019 | startende ondernemer

Op 1 december hebben wij onze honderdste deelnemer ingeschreven! Nanne Versteegh, van harte welkom bij SamSamkring. Vanaf nu ben jij zeker van een inkomen mocht je onverhoopt voor langere tijd ziek zijn.

Nanne is hovenier en erg enthousiast over zijn werk. Met Versteegh Groenonderhoud richt hij zich op het onderhouden van tuinen van particulieren in de Bilt (Utrecht) en omgeving.

Ik sprak hem op de startersdag van de KvK in november in Utrecht. Hij oriënteerde zich op alles wat een startende ondernemer moet weten en regelen.

Cadeautje

Na de startersdag meldde hij zich aan bij SamSamkring en vanaf 1 december is hij zeker van een inkomen bij ziekte. En hij was de honderdste deelnemer! daar hoort natuurlijk een cadeautje bij. Nanne krijgt het eerste jaar van zijn deelname krijgt Nanne 50% korting op de contributie.

Meer weten?