Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Meer over deze categorie

Droom jij ervan eigen baas te worden? Heb je een briljant idee voor een bedrijf of wil je als ZZP'er aan de slag? Voor jezelf beginnen is super leuk en uitdagend. Je barst van de plannen en ideeën. Én je als startende ondernemer moet je best veel regelen. Dat begint bij je bedrijfplan, je product of dienst vormgeven en aan de man brengen,  misschien een bedrijfsruimte zoeken, je website (laten) bouwen. Niet leuke maar wel heel zinvolle dingen horen er ook bij. Zoals fiscale en financiële zaken regelen én nadenken over een arbeidsongeschiktheidsverzekering / AOV. Want jouw klanten betalen jou niet door als je ziek bent en daardoor niet kan werken. SamSam kring (vereniging) biedt een sociaal en slim alternatief voor de dure AOV. Je spaart iedere maand. Je betaalt dus geen premie. Als een ondernemer / zzp'er in jouw SamSam kring ziek is, schenk je hem een klein bedrag. Doordat iedereen dat doet, heeft de zieke toch een inkomen. Zo help je andere ondernemers en betaal je niet mee aan de winst van een verzekeraar. En andere ondernemers / ZZP'ers helpen jou als jou iets overkomt. Gaaf toch.

Meer weten?