Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

Arbodienst

Een dikke 8,5

Wij vragen deelnemers die tijdens hun ziekte begeleid zijn door Bureau Streefkerk na afloop altijd hoe zij de begeleiding ervaren hebben. En deze deelnemers geven de begeleiding door de arbodienst gemiddeld een dikke 8,5. En daar zijn wij heel blij mee! Want ziek zijn is al vervelend genoeg.

Meer over Bureau Streefkerk

“Samen aan het werk!” is het motto van onze arbodienst Bureau Streefkerk. Hun aanpak is oplossingsgericht, flexibel en pro-actief.

Hun professionals zijn deskundig en geregistreerd en snappen dat ondernemers soms een andere aanpak vragen. Daarnaast zijn zij in staat tot goed beoordelen en begeleiden. Alle persoonlijke gegevens worden verwerkt in Verzuimsignaal dat aan alle privacy eisen voldoet.

In een interview vertelt Karin Twenhaar, directeur eigenaar van Bureau Streefkerk: “De uitdaging als een ondernemer ziek is: wanneer kan hij of zij weer werken? Wat kan wel of niet en welk percentage ben je dan ziek? De belastbaarheid bepalen is soms lastig.
Als deelnemer van SamSamkring krijg je schenkingen van anderen dus kijken we kritisch: wat is realistisch en eerlijk? Ik overleg de opbouw vooral samen met de ondernemer maar als het om de medische belastbaarheid gaat roep ik de hulp van de bedrijfsarts in.”

arbodienst van SamSam kring zakelijk

Wil jij je inkomen bij ziekte regelen en zeker zijn van begeleiding? Doe dan mee met SamSamkring. Je bent van harte welkom! Meer informatie over deelname vind je hier.

Meer weten?