Ziek en toch inkomen

Dé AOV schenkkring, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte. Met lage kosten AOV verzekering zzp.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Kosten arbeidsongeschiktheidsverzekering rijzen de pan uit

Wij horen van veel ZZP’ers dat de kosten voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering de pan uit rijzen. Honderden euro’s per maand voor en de premie gaat ieder jaar omhoog. En als je nooit iets mankeert is dat weggegooid geld. Want dat geld krijg je niet terug. Het maandbedrag voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering is vaak honderden euro’s. En als je al wat ouder bent worden de kosten nog hoger. En vaak heb je dan ook nog te maken met allerlei voorwaarden, kleine lettertjes en uitsluitingen.

Dan denk je: dat moet toch goedkoper kunnen? En het kan goedkoper! Met SamSamkring heb je gelijk een fikse besparing op de kosten van je arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Meedoen met SamSamkring is:

  • Meedoen met een AOV alternatief waarbij ondernemers elkaar een schenking geven als iemand arbeidsongeschikt raakt.
  • Schenkingen bij ziekte ontvangen tussen € 1.000 en € 4.000 netto pm.
  • Helderheid t.a.v. voorwaarden / afspraken, er zijn geen kleine lettertjes of uitsluitingen.
  • Eerlijkheid t.a.v. deelname, iedere ondernemer die 100% arbeidsgeschikt is mag meedoen, ongeacht leeftijd of medische geschiedenis
  • Lage kosten, maandelijkse storting vanaf € 68 waarvan je ca €35 gemiddeld spaart.
  • Sparen ipv premie betalen, jouw storting minus contributie, bankkosten en schenkingen aan zieken = jouw spaarpot

Zo gaat het met SamSamkring

608

deelnemers

deze maand.

2.6

% arbeidsongeschiktheid

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

45

% gespaard van inleg

gemiddeld in de afgelopen 6 maanden.

Maandbedrag arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bij SamSamkring betaal je geen hoge premie maar een klein bedrag aan contributie (15 euro). Daarnaast ga je sparen. Jij en alle andere deelnemers sparen ieder geld op een persoonlijke bankrekening. Als één van de deelnemers arbeidsongeschikt raakt dan krijgt die persoon een klein bedrag van alle anderen. De rest van het geld is en blijft van jezelf.
Het maandbedrag van deze arbeidsongeschiktheidsverzekering is heel laag: een kleine contributie en soms schenkingen aan anderen. Op de website zie je hoeveel je gemiddeld kunt sparen. Bij SamSamkring geen verborgen kosten en geen kleine lettertjes in de polis. Zo wordt een AOV voor alle ondernemers en ZZP’ers haalbaar en betaalbaar.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten besparen!

Op de arbeidsongeschiktheidsverzekering kosten besparen is mogelijk! Bij SamSamkring ga je sparen in plaats van premie betalen. En stop je ermee dan is je spaargeld van jou.
SamSamkring is het voordelige alternatief voor ZZP’ers voor de AOV. Wij zijn zeer transparant over onze kosten, maar ook over het maandelijkse bedrag waarmee je spaart en wat je schenkt aan zieke leden.

Wij houden van persoonlijk contact, dus als je SamSamkring ook ziet zitten, neem dan gerust eens contact met ons op en vertel wie je bent en wat je zoekt. Wij vertellen dan wat wij voor je kunnen betekenen.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..