AOV zzper

Is voor een zzper arbeidsongeschiktheidsverzekering een must? Wij van de SamSamkring vinden eigenlijk van wel. Wij zijn van mening dat elke ondernemer ervoor moet zorgen dat hij tijdens ziekteperioden niet zonder inkomen zit. Aan de andere kant begrijpen we heel goed dat ondernemers terugschrikken door de hoge kosten van een verzekering. Een schrikbeeld van ondernemers zijn soms ook de negatieve verhalen die worden verteld. Helaas berusten deze berichten nogal eens op waarheid. In een aantal gevallen blijkt de verzekering niet eens uit te keren als dat nodig is. SamSam is de ideale oplossing voor elke ondernemer die toch voor zekerheid kiest. En dat zonder risico. Eerlijk en betaalbaar.

1911

deelnemers

in vijf groepen, SamSamkring, AOV Bouw (2 en 5 jaar) en AOV Profs (2 en 5 jaar).

0.4

% zieke deelnemers

die schenkingen hebben ontvangen in de afgelopen 22 maanden in SamSamkring.

94

% gespaard van inleg

in de afgelopen 22 maanden in SamSamkring.

Voor zzp AOV die betaalbaar is

Wil je toch een soort AOV als zzper, weet je dan welkom bij de SamSamkring. Je zorgt zo op een eerlijke en betrouwbare manier voor een inkomensvoorziening tijdens een periode van ziekte. Als je lid wordt van de kring, ontvang je meer zekerheid terwijl de kosten laag blijven. Ook hoef je niet bang te zijn dat dit je veel tijd gaat kosten aan administratie e.d. Wij zorgen daar namelijk voor. We weten als geen ander dat jij je energie liever steekt in het ondernemen. Graag zien we onze SamSamkring groeien. Meer leden betekent namelijk lagere kosten per lid.

Informatie over zzper arbeidsongeschiktheidsverzekering

Je zoekt als zzp aov? Wil je meer informatie over de SamSamkring? Veel vind je al terug op onze website. Je mag uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al je vragen. Je wilt meteen meedoen? Elke ondernemer is welkom. Meedoen is heel eenvoudig. Dit is online of telefonisch te realiseren. Vat de koe bij de horens en binnen 30 minuten ben je lid. Op de website zie je precies welke 4 stappen er nodig zijn om je bij ons aan te sluiten. Pak je computer of je telefoon en regel het direct. Zo zorg je voor betaalbare zekerheid. Zonder risico’s.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamSamkring. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Blijf op de hoogte

Wil je weten waar wij mee bezig zijn en handige tips voor ondernemers ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief ga je akkoord met onze privacy voorwaarden.
In het kort: Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van nieuwsbrieven (1x per maand) en benaderen je mogelijk ook persoonlijk via de email. Je gegevens worden niet gedeeld met anderen.

Aanmelden voor nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.