Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

AOV zzper

Is voor een zzper arbeidsongeschiktheidsverzekering een must? Wij van de SamSamkring vinden eigenlijk van wel. Wij zijn van mening dat elke ondernemer ervoor moet zorgen dat hij tijdens ziekteperioden niet zonder inkomen zit.
Aan de andere kant begrijpen we heel goed dat ondernemers terugschrikken door de hoge kosten van een verzekering. Een schrikbeeld van ondernemers zijn soms ook de negatieve verhalen die worden verteld. Helaas berusten deze berichten nogal eens op waarheid. In een aantal gevallen blijkt de verzekering niet eens uit te keren als dat nodig is.

SamSam is de ideale oplossing voor elke ondernemer die toch voor zekerheid kiest. En dat zonder risico. Eerlijk en betaalbaar.

Zo gaat het met SamSamkring

Voor zzp AOV die betaalbaar is

Wil je toch een soort AOV als zzper, weet je dan welkom bij de SamSamkring. Je zorgt zo op een eerlijke en betrouwbare manier voor een inkomensvoorziening tijdens een periode van ziekte. Als je lid wordt van de kring, ontvang je meer zekerheid terwijl de kosten laag blijven. Ook hoef je niet bang te zijn dat dit je veel tijd gaat kosten aan administratie e.d. Wij zorgen daar namelijk voor. We weten als geen ander dat jij je energie liever steekt in het ondernemen. Graag zien we onze SamSamkring groeien. Meer leden betekent namelijk lagere kosten per lid.

Informatie over zzper arbeidsongeschiktheidsverzekering

Je zoekt als zzp aov? Wil je meer informatie over de SamSamkring? Veel vind je al terug op onze website. Je mag uiteraard ook altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden graag al je vragen. Je wilt meteen meedoen? Elke ondernemer is welkom. Meedoen is heel eenvoudig. Dit is online of telefonisch te realiseren. Vat de koe bij de horens en binnen 30 minuten ben je lid. Op de website zie je precies welke 4 stappen er nodig zijn om je bij ons aan te sluiten. Pak je computer of je telefoon en regel het direct. Zo zorg je voor betaalbare zekerheid. Zonder risico’s.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..