Zo werkt SamSamKring
Zo werkt SamSamkring SamSamkring is een schenkkring en als lid krijg je, als je arbeidsongeschikt bent, maximaal 24 maanden lang schenkingen van de andere leden. Jij hebt zo toch inkomsten én je helpt elkaar.
Meer info
Op zoek naar de details? Check vooral onze afspraken en met name het reglement van de vereniging zo weet je echt waar je aan toe bent als je meedoet.
Over ons
De mensen achter het product, zowel de vereniging SamSamkring als het Servicebureau dat alles voor de vereniging regelt. Contact opnemen is makkelijk en privacy daar houden we van!
Voor leden
Hier vind je de belangrijke pagina's voor als je al meedoet met SamSamkring.

aov verzekering zzp

  • Geen uitsluitingen op leeftijd of ondernemerservaring (ook starters zijn welkom)
  • Een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
  • Geen medische acceptatieprocedure

Op zoek naar een aov verzekering ZZP

Wil je een AOV verzekering zzp afsluiten maar vind je de kosten te hoog? Een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) is voor veel ZZP’er niet te betalen. Vaak word je bij deze verzekeringen geconfronteerd met de bekende kleine lettertjes. En Als je in het verleden al eens ziek bent geweest krijg je te maken met uitsluitingen. Ook oudere ondernemers worden vaak uitgesloten.

Gelukkig zijn er voordelige alternatieven voor een AOV verzekering voor ZZP’ers. SamSamkring is zo’n alternatief. Ons product is betaalbaar en eerlijk. Geen torenhoge premies maar een bescheiden contributie.

Als jij ziek bent, krijg jij gegarandeerd de dekking die je met ons afgesproken hebt. Zo kun je je energie volledig richten op je herstel. Zonder financiële stress.

Stel je gewenste netto inkomen bij arbeidsongeschiktheid in

(zie ook de uitleg van de SamSamcheck onder het formulier):

Maandelijkse Storting

dit is het "all inclusive" bedrag dat je maandelijks stort.

Maandelijkse Kosten

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Maandelijks Gespaard

in de afgelopen 6 maanden (gemiddeld).

Benodigd inkomen

bruto uit onderneming per maand (ZZP’er).

* het gemiddelde over de afgelopen 6 maanden varieert maandelijks (iets). Resultaten uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst. Lees de privacy gedragscode van SamSamkring. De schenkkring is ons product. Jij bent dat niet. Daarom verkopen we je persoonsgegevens niet. Nooit. Aan niemand!

Bij de door jouw gekozen dekking hoort

Met de maandelijkse storting van bedoelen we het bedrag dat je maandelijks op je SamSam rekening moet storten bij de door jou gekozen dekking van . Dit is dus de inleg voor schenkingen en arbodienst () opgeteld bij de contributie ().

De maandelijkse kosten van zijn daadwerkelijk ook alle maandelijkse kosten bij elkaar opgeteld bij jouw gekozen dekking.

De gemiddelde kosten () zijn dus een stuk lager dan het bedrag dat je maandelijks stort (), de rest van het bedrag is je spaarbedrag. De kosten variëren iedere maand uiteraard iets door de variabele arbodienst kosten en de schenkingen aan deelnemers.

De eenmalige inschrijfkosten om mee te doen met SamSamkring bedragen € 150.

Het bedrag van bij maandelijks gespaard is het bedrag dat er per maand gemiddeld over is gebleven van de maandelijkse storting (en dus daadwerkelijk is gespaard) na verrekening van ALLE kosten.

Dit spaarbedrag draagt bij aan de financiële buffer die we met z'n allen hebben zodat we ook in slechte tijden voldoende geld hebben om te schenken.

De benodigde winst van is de (gemiddelde) bruto winst uit je onderneming dat je als ZZPer minimaal nodig hebt om met de ingestelde dekking van mee te kunnen doen. Ben je een starter, dan kijken we bijvoorbeeld naar je laatst verdiende salaris en je plannen. Heb je een BV dan is de noodzakelijke (geconsolideerde) winst vaak hoger dan wanneer je een ZZPer bent en in dit geval is dat .

En zo eenvoudig werkt het

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) krijg je binnen 1 week het geld terug dat nog op je SamSamrekening staat.

Zo gaat het met ons

https://www.samsamkring.nl/wp-content/uploads/2024/04/stats-icoon-deelnemers-wit.svg

0

deelnemers deze maand

https://www.samsamkring.nl/wp-content/uploads/2024/04/stats-icoon-doctor-wit.svg

0 %

arbeidsongeschiktheid met schenkingen*

https://www.samsamkring.nl/wp-content/uploads/2024/04/stats-icoon-thumbsup-wit.svg

0 %

gespaard van de inleg*

* gemiddeld in de afgelopen 6 maanden