SamSamkring: AOV verzekering ZZP

SamSamkring is hét unieke alternatief voor een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP, voor ALLE ondernemers! Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Op zoek naar een arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP

Wil je een AOV ZZP verzekering afsluiten maar vind je de kosten te hoog? Een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) is voor veel ZZP’er niet te betalen. Vaak wordt je bij deze verzekeringen geconfronteerd met de bekende kleine lettertjes. En Als je in het verleden al eens ziek bent geweest krijg je te maken met uitsluitingen. Ook oudere ondernemers worden vaak uitgesloten.

Gelukkig zijn er voordelige alternatieven voor een AOV verzekering voor ZZP’ers. SamSamkring is zo’n alternatief. Ons product is betaalbaar en eerlijk. Geen torenhoge premies maar een bescheiden contributie.

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.

Zo gaat het met SamSamkring

deelnemers deze maand

arbeidsongeschiktheid met schenkingen*

gespaard van de inleg*

* gemiddeld in de afgelopen 6 maanden

Een alternatief voor de AOV ZZP verzekering

Wil je een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering ZZP’er? Denk dan eens aan een alternatieve ZZP AOV verzekering van SamSamkring. Ons product is betaalbaar en eerlijk. Geen torenhoge premies maar een bescheiden contributie. En de voorwaarden zijn transparant dus je weet als ZZP’er waar je aan toe bent. Er SamSamkring heeft geen uitsluitingen of kleine lettertjes.
Door je deelname ondersteun je andere ZZP’ers die ziek worden. En als jij ziek wordt, ondersteunen zij jou. Zonder tussenkomst van een dure AOV verzekeraar.
Je kunt een inkomen kiezen tussen de 1000 en 4000 Euro netto. De kosten zijn laag. Op de website kun je zien welke kosten je hebt.

SamSamkring voor een inkomen bij ziekte

Kies je voor SamSamkring dan heb je een inkomen bij ziekte. Zonder gedoe of kleine lettertjes. Neem nu contact op voor meer informatie. Een ervaren team zit voor je klaar en samen kijken wij naar de mogelijkheden. Zo heb je je inkomen bij ziekte snel en voordelig geregeld. Op de website kun je zelf ook kijken wat de mogelijkheden in jouw situatie zijn.

SamSamkring is het alternatief voor de ZZP AOV verzekering. Eerlijk en zeker. Alle ZZP’ers zijn welkom; jong of oud, starter of ervaren ondernemer. Want juist zelfstandig ondernemers die hun hart en ziel in hun bedrijf steken, moeten een garantie hebben op voldoende inkomen tijdens hun arbeidsongeschiktheid. Wil je ook meedoen met SamSamkring? Je aanmelden kan gemakkelijk online.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!