Een perfecte combinatie

Als lid van SamSamkring krijg je per keer dat je arbeidsongeschikt raakt maximaal 24 maanden schenkingen. En daarmee heb je het grootste risico afgedekt want meer dan 95% van de ondernemers die ziek worden is binnen 2 jaar weer beter (zegt een verzekeraar).

Maar wat nu als je toch langer dan 2 jaar ziek bent? De kans is misschien klein maar de impact is groot. Daarom willen SamSammers vaak ook nog een AOV verzekering afsluiten die tot pensioenleeftijd uitkeert, maar dan met een wachttijd van 24 maanden. Wij hebben wat voorwerk gedaan en zijn op zoek gegaan naar twee betrouwbare partijen (incl. passend aanbod speciaal voor deelnemers van SamSamkring).

Door je deelname aan SamSamkring te combineren met een AOV heb je volledige dekking én kun je veel geld besparen. Hoe dat werkt? SamSamkring biedt een inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid voor een periode van maximaal 2 jaar. Als je dus je eigen risico voor de verplichte AOV op 2 jaar instelt, scheelt dat behoorlijk wat premie. Bij SamSamkring bepaal je zelf welk inkomen je wilt hebben. De eerste twee jaar heb je dus gegarandeerd het inkomen dat je nodig hebt.

Online AOV afsluiten met of zonder persoonlijk advies

Op de website van Yezzer kun je verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) eenvoudig met elkaar vergelijken en deze direct online regelen. Dit kan zowel met als zonder persoonlijk advies. Wij weten als geen ander dat een AOV een complex product is dus laat je vooral goed voorlichten!

Uiteraard houdt Yezzer rekening met het feit dat je je eerste twee jaar goed hebt geregeld via SamSamkring. De eigen risico periode staat daarom standaard op 24 maanden.

En SamSam-leden krijgen € 50 cashback op de afsluitkosten.

AOV afsluiten met een persoonlijk advies

Wil je een AOV verzekering afsluiten en wil je daar persoonlijk advies bij? AOV-ZZP.nl is al jarenlang de AOV-specialist voor ZZP’ers die ook erg enthousiast is over SamSamkring.

Zij kennen de markt en kunnen je helpen bepalen welke AOV het beste bij je past. AOV-ZZP.nl gaat graag persoonlijk met je in gesprek en helpt jou je eisen en wensen helder te krijgen en de goede keuze te maken. ook AOV-ZZP.nl houd er rekening mee dat je al lid bent van SamSamkring.

Plan nu een vrijblijvend en kosteloos gesprek met AOV-ZZP.nl.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!