Een perfecte combinatie

Wat nu als je toch langer dan 2 jaar ziek bent? De kans is misschien klein maar de impact kan heel groot zijn. Daarom willen SamSammers vaak (ongeveer de helft van onze leden zegt het te willen regelen) ook nog een AOV verzekering afsluiten die tot de pensioenleeftijd uitkeert, maar dan met een wachttijd van 24 maanden. Maar welke verzekering moet je dan kiezen en wie kan je daarover eerlijk adviseren? Wij hebben wat voorwerk gedaan en zijn op zoek gegaan naar twee betrouwbare partijen die je kunnen helpen (incl. passend aanbod speciaal voor deelnemers van SamSamkring).

Je kunt naast je deelname aan SamSamkring een AOV verzekering afsluiten. Zo heb je volledige dekking én kun je veel geld besparen. Hoe dat werkt? SamSamkring biedt een inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid voor een periode van maximaal 2 jaar. Als je dus je eigen risico voor de verplichte AOV op 2 jaar instelt, scheelt dat behoorlijk wat premie. Bij SamSamkring bepaal je zelf welk inkomen je wilt hebben. De eerste twee jaar heb je dus gegarandeerd het inkomen dat je nodig hebt.

Online AOV verzekering afsluiten met of zonder persoonlijk advies

Op de website van Yezzer kun je verschillende arbeidsongeschiktheids-verzekeringen (AOV) eenvoudig met elkaar vergelijken en direct online een AOV verzekering afsluiten. Dit kan zowel met als zonder persoonlijk advies. Wij weten als geen ander dat een AOV een complex product is dus laat je vooral goed voorlichten!

Uiteraard houdt Yezzer rekening met het feit dat je je eerste twee jaar goed hebt geregeld via SamSamkring. De eigen risico periode staat daarom standaard op 24 maanden.

En SamSam-leden krijgen € 50 cashback op de afsluitkosten.

AOV verzekering afsluiten met een persoonlijk advies

Wil je een AOV verzekering afsluiten en wil je daar persoonlijk advies bij? AOV-ZZP.nl is al jarenlang de AOV-specialist voor ZZP’ers die ook erg enthousiast is over SamSamkring.

Zij kennen de markt en kunnen je helpen bepalen welke AOV het beste bij je past. AOV-ZZP.nl gaat graag persoonlijk met je in gesprek en helpt jou je eisen en wensen helder te krijgen en de goede keuze te maken. ook AOV-ZZP.nl houd er rekening mee dat je al lid bent van SamSamkring.

Plan nu een vrijblijvend en kosteloos gesprek met AOV-ZZP.nl.

En de verplichte AOV?

Als onderdeel van het pensioenakkoord is besloten tot een verplichte AOV voor ZZP’ers. Deze verzekering wordt vermoedelijk in 2027 ingevoerd. Als je dan arbeidsongeschikt raakt ontvang je maximaal €1.650 per maand. Dat is een BRUTO bedrag waarover je dus nog belasting moet betalen. De premie van de nieuwe verzekering wordt inkomensafhankelijk en ligt vermoedelijk tussen €80 tot €130 netto per maand.

De maximale uitkering van de verplichte AOV is lang niet voor alle ondernemers genoeg om hun vaste lasten mee te dekken. Je zou de verplichte AOV ook kunnen combineren met je deelname aan SamSamkring. SamSamkring biedt een inkomensvoorziening bij arbeidsongeschiktheid voor een periode van maximaal 2 jaar. Zo heb je in ieder geval in de eerste 2 jaar ziekte het inkomen waaraan je gewend bent.

De invoering van verplichte AOV laat natuurlijk nog wel een aantal jaren op zich wachten. Wacht niet, je kunt ook nu je AOV verzekering afsluiten. Ziek zijn en daardoor zonder werk zitten is supervervelend. Maar als je dan ook nog geldproblemen krijgt.. Dus meld je aan bij SamSamkring. Want ziek worden kan ons allemaal elke dag gebeuren.

In dit artikel lees je er meer over.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!