Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

AOV vergelijken

Als je kiest voor de SamSamkring, is het goed om te weten dat dit geen arbeidsongeschiktheidsverzekering is. SamSamkring biedt een arbeidsongeschiktheidsvoorziening.

Als ondernemer kan een alternatief voor de AOV zoals SamSamkring wel interessant zijn. Want met SamSamkring kies je voor betrouwbaarheid, eerlijkheid, geen risico en lage kosten. Als wij een AOV vergelijken met SamSamkring, zien we dat bij ons de kosten veel lager zijn. Bij SamSamkring zijn alle ondernemers welkom. De kosten zijn voor iedereen gelijk, ongeacht de branche waarin je werkt of je leeftijd. Wij sluiten ook geen mensen uit omdat zij al eens ziek of arbeidsongeschikt zijn geweest. Hieronder lees je meer over de verschillen die we zien als we SamSamkring met een AOV vergelijken.

Hoe het gaat bij SamSamkring

AOV vergelijken met SamSamKring

Wat zijn nu echt de grootste verschillen tussen een AOV en SamSamkring? Wat zijn de concrete verschillen voor jou als ondernemer?

Allereerst betaal je geen premie. In plaats daarvan stort je een maandelijkse inleg. Van deze inleg worden kleine schenkingen gedaan aan zieke leden. De rest van het geld dat je stort blijft gewoon van jou.

Je hebt ook inzicht in wat er met jouw geld gebeurt. Dit check je snel en eenvoudig in de app. Met jouw geld help je andere ondernemers die door ziekte geen inkomen hebben.

Een ander groot verschil is dat er geen uitsluitingen zijn. Ook heb je bij SamSamkring niet te maken met een hogere premie wanneer je bijvoorbeeld chronisch ziek bent. Ook als 60+ bent of als je net als ondernemer gestart bent, ben je welkom.

AOV vergelijken met Broodfonds en SamSamKring

Als we kijken naar de vergelijking AOV en broodfonds, dan zijn er ook grote verschillen. Het Broodfonds werkt net iets anders dan SamSam. Wij zijn ook niet verbonden aan de makers van Broodfonds. De belangrijkste verschillen zetten we even voor je op een rijtje.

Bij ons mag je direct meedoen terwijl je bij Broodfonds vaak te maken hebt met een wachtlijst. Ook hogere inkomens zijn welkom bij ons. Jij hebt als deelnemer geen bestuurstaken.

Verder is de SamSamkring een landelijke vereniging. In tegenstelling tot Broodfonds, geldt er bij ons geen maximaal ledenaantal. Onze leden kennen elkaar niet en niemand heeft inzicht in jouw inkomen of ziekte.

Als laatste wordt je bij ons ondersteund door een arbodienst, die ook de ziekmeldingen beoordeeld. Ben je als ondernemer geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook als starter ben je van harte welkom.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..