Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

AOV vergelijken

Als je kiest voor de SamSamkring is het goed om te weten dat dit geen arbeidsongeschiktheidsverzekering is. Toch heb je er als ondernemer waarschijnlijk meer aan dan aan de AOV. Met een SamSamkring kies je voor betrouwbaarheid, eerlijkheid, geen risico en lage kosten. Bij een reguliere arbeidsongeschiktheidsverzekering is er een groot fonds waaruit alle claims betaald worden. Dat is bij de SamSam niet het geval. Er is dan ook geen vergunning van De Nederlandse Bank nodig.

0.5

% zieke deelnemers

die schenkingen hebben ontvangen in de afgelopen 29 maanden in SamSamkring.

93

% gespaard van inleg

in de afgelopen 29 maanden in SamSamkring.

Een vergelijking van AOV met SamSamKring

Wat zijn nu echt de grootste verschillen tussen AOV en SamSamkring? De concrete verschillen voor jou als ondernemer? Allereerst betaal je geen premie. In plaats daarvan stort je maandelijks een spaarbedrag. Het geld dat je afstaat blijft gewoon van jou. Je hebt ook inzicht in wat er met jouw geld gebeurt. Dit check je snel en eenvoudig via het bankoverzicht. Met jouw geld help je andere ondernemers die door ziekte geen inkomen hebben. Dit gebeurt door middel van schenkingen. Een ander groot verschil is dat er geen uitsluitingen zijn. Ook heb je niet te maken met een hogere premie omdat je bijvoorbeeld chronisch ziek bent. Er wordt wel een uitzondering gemaakt als je weet dat er bijvoorbeeld binnenkort een operatie gepland staat.

De AOV vergelijken met broodfonds en SamSamKring

Als we kijken naar de vergelijking AOV en broodfonds, dan zijn er ook grote verschillen. Toch is het Broodfonds niet hetzelfde als SamSam. Wij zijn ook niet verbonden aan de makers van Broodfonds. Er zijn op zich wel een aantal overeenkomsten. De belangrijkste verschillen zetten we even voor je op een rijtje. Bij ons mag je direct meedoen terwijl je bij Broodfonds vaak te maken hebt met een wachtlijst. Ook hogere inkomens zijn welkom bij ons. Jij hebt als deelnemer geen bestuurstaken. Verder is de SamSamkring een landelijke vereniging. In tegenstelling tot Broodfonds geldt er bij ons geen maximaal ledenaantal. Ben je als ondernemer geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook als starter ben je van harte welkom.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamSamkring. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Chat openen
Antwoord nodig?