SamSam: inkomen bij arbeidsongeschiktheid!

Nieuw initiatief: AOV Profs

In maart lanceerde Zelfstandigen Bouw (de belangenbehartiger van alle ondernemers in de bouw)AOV Bouw. Wij vertelden daar toen al meer over in dit nieuwsbericht. AOV Bouw is een alternatieve arbeidsongeschiktheidsvoorziening. En dat bleek een gat in de markt te zijn want: in twee maanden hebben zich al honderden ZZP-ers in de bouw zich aangesloten. Zij hebben zich verzekerd van een inkomen tijdens arbeidsongeschiktheid voor een periode van twee of vijf jaar. Deelnemers boven de 60 zijn in de 5-jaars variant zelfs tot hun WAO-leeftijd verzekerd.

Consultant of cateraar

Maar of je nu huizen schildert of consultant bent, in de thuiszorg werkt of een cateringbedrijf hebt, ziek worden kan ons allemaal overkomen. Daarom is er naast AOV Bouw nu ook AOV Profs. En ook bij AOV Profs kun je kiezen voor een uitkering van 2 jaar of 5 jaar.

Ondernemers willen geen verplichte verzekering!

Inmiddels is er in politiek Den Haag weer discussie over het verplicht stellen van een, vaak dure traditionele arbeidsongeschiktheidsverzekering. Deze traditionele verzekeringen zijn echter niet voor alle ZZP-ers en ondernemers betaalbaar. Zeker voor ondernemers boven de 60 is dit een probleem.Bovendien hanteren verzekeraars uitsluitingen waardoor niet iedereen in aanmerking komt voor een verzekering.

Wij hopen dat de politiek inziet dat een verplichte AOV niets oplost. Alternatieven zoals AOV Profs en SamSamkring bieden meer zekerheid tegen een fractie van de kosten. De inleg is immers geen premie, maar deelnemers sparen. En stoppen zij met ondernemen, dan blijft het spaargeld van henzelf. Zonder uitsluitingen of beperkingen.

Wij van SamSamkring feliciteren Zelfstandigen Bouw met AOV Profs. Wij vinden het een fantastische initiatief en zijn er trots op hier aan bij te mogen dragen.

1
Zooo, leuker om whatsapp te gebruiken om contact met ons te krijgen? Dat kan!
Powered by