AOV Bouw: ZZP’ers helpen elkaar

Zelfstandigen Bouw is dé vereniging voor ZZP’ers in de Bouw en Techniek. Zelfstandigen Bouw biedt haar leden advies, ondersteuning en op maat gemaakte dienstverlening. Sinds kort hoort daar een eerlijke en betaalbare arbeidsongeschiktheidsvoorziening bij: AOV Bouw. Als je ZZP-er bent in de bouw en je bent lid van Zelfstandigen Bouw, dan kun je deelnemen aan deze voorziening. Je bent dan zeker van een inkomen tijdens ziekte. Je kunt kiezen voor een inkomen gedurende 2 jaar of 5 jaar.

De AOV Bouw werkt net zo als SamSamkring. Iedere deelnemer spaart maandelijks een vast bedrag. Is een deelnemer ziek, dan krijgt hij een klein bedrag van de andere deelnemers. Is een ander ziek, dan schenkt hij een klein bedrag. SamSam Servicebureau ondersteunt Zelfstandigen Bouw bij de automatisering en administratie. Speciaal voor Zelfstandigen Bouw hebben we ons systeem aangepast naar hun wensen. Zodat zij een AOV kunnen bieden die past bij hun leden: eenvoudig te regelen, betaalbaar en zeker.

Wij zijn blij en trots dat we Zelfstandigen Bouw hiermee kunnen helpen. En dat we daarmee bijdragen aan meer verzekerde ZZP’ers in deze beroepsgroep. Want ziekte of arbeidsongeschiktheid kan iedereen overkomen. Eerder schreven we al een blog over de problemen die ZZP’ers in de Bouw ondervinden als zij een betaalbare verzekering voor arbeidsongeschiktheid willen afsluiten. Nu hoeven ze niet verder te zoeken. AOV Bouw! Waarom zou je niet mee doen?