Een AOV afsluiten bij SamSamkring

SamSamkring is hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Wij zijn geen verzekeringsmaatschappij. Wij doen niet aan uitsluitingen.

Alle ondernemers zijn welkom ongeacht leeftijd en ook starters zijn welkom.
Met SamSam regel je een inkomen tijdens ziekte tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

AOV afsluiten

Wil je een AOV afsluiten maar schrik je van de premie? Of kun je geen AOV afsluiten vanwege je medische verleden of leeftijd? Denk dan eens aan een alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. SamSamkring is zo’n alternatieve arbeidsongeschiktheidsvoorziening. SamSamkring is een schenkkring en biedt een slimme oplossing (ook voor startende ondernemers en oudere ondernemers) als alternatief voor de AOV / arbeidsongeschiktheidsverzekering.

SamSamkring is zeker, eerlijk, betaalbaar en bovendien snel online te regelen.
Meedoen is heel eenvoudig: meld je aan en regel in 30 minuten je alternatief voor de AOV. Want ziek zijn zonder inkomen; je moet er toch niet aan denken!
Ziek en toch inkomen, dat geeft rust en zekerheid.

SamSamkring is flexibel: je bepaalt zelf je dekking (maximaal 80% van je inkomen uit onderneming) en die dekking kun je eenvoudig aanpassen.
Wil je meer weten over de kosten? Doe dan hier de SamSamCheck en je weet binnen één minuut wat je mogelijkheden zijn: Doe de SamSamCheck.

Wil je meer over hoe het werkt? Kan dan rustig verder op onze website. En lees in ieder geval even hoe het werkt.
Wist je dat SamSamkring als schenkkring met de beste voorwaarden uit de onafhankelijke vergelijker van Yezzer komt ?

Hoe het gaat met SamSamkring

deelnemers deze maand

arbeidsongeschiktheid met schenkingen*

gespaard van de inleg*

* gemiddeld in de afgelopen 6 maanden

Snel afsluiten AOV

Wil je direct je AOV afsluiten? Dat kan; je kunt je aanmelden via deze aanmeldpagina. Wil je eerst nog wat informatie? Neem dan meteen even contact met ons op. We horen graag van je. Wij vinden dat alle ondernemers zich moeten kunnen verzekeren. En dan later geen gezeur met kleine lettertjes. Daar staan wij garant voor. Op de website kun je een telefonische afspraak inplannen op een moment dat jou uitkomt. Ook ’s avonds. Samen kijken wij dan naar jouw gewenste inkomen. De vervolgstappen zijn simpel en binnen 30 minuten te regelen. Gewoon online.

De kosten van deelname zijn laag. Want wij vinden dat iedere ondernemer een alternatief voor een AOV moet kunnen afsluiten. Op de website kun je eenvoudig checken voor welk bedrag jij mee kunt doen en wat dan je kosten per maand zijn.

Meer over sparen, kosten en schenken vind je op deze pagina.

Onze dienstverlening bij afsluiten AOV

Wat kunnen wij voor jou als ondernemer betekenen? Onze leden willen wij zoveel mogelijk ontzorgen. Wij regelen ongeveer alles voor je. Je moet alleen wel even zelf lid worden 🙂 Als lid van SamSamkring hoef je geen bijeenkomsten bij te wonen, bestuurstaken te vervullen of andere activiteiten op je te nemen. Is er een lid ziek, dan berekenen wij hoeveel er door iedereen geschonken moet worden. Iedere maand krijg je een update in de mail. Tenslotte bewaken we ook het saldo op alle SamSamrekeningen.

En als je genoeg gespaard hebt, laten we je dat weten. Je kunt dan namelijk gewoon weer gebruik maken van je bufferoverschot.
In een gesprek zorgen we er voor dat jij als je gaat meedoen met SamSamkring precies weet waar je aan begint. We hebben geen kleine lettertjes maar we weten ook dat niet iedereen altijd alles leest. Daarnaast moeten we ook even naar je inkomen uit onderneming kijken om te kijken of de door jou gewenste “dekking” mogelijk is volgens het reglement van de vereniging (maximaal 80% van je gemiddelde netto inkomen uit je onderneming). Zie ook de tekst hier onder. Als je wil weten waar je uit kunt kiezen, check dan hier je mogelijkheden.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!