SamSamkring: ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

AOV afsluiten

Wil je een AOV afsluiten maar schrik je van de premie? Of kun je geen AOV afsluiten vanwege je medische verleden of leeftijd? Denk dan eens aan een alternatief voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering. SamSamkring is zo’n alternatieve arbeidsongeschiktheidsvoorziening. SamSamkring is een schenkkring en biedt een slimme oplossing (ook voor startende ondernemers en oudere ondernemers) als alternatief voor de AOV / arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zeker, eerlijk, betaalbaar en bovendien snel online te regelen. Ziek en toch inkomen, dat geeft rust en zekerheid.

En zo eenvoudig werkt het:

  • Je spreekt af wat je wil ontvangen als je arbeidsongeschikt raakt.
  • Je stort elke maand geld op je eigen SamSam rekening.
  • Als er iemand arbeidsongeschikt raakt schenkt iedereen een klein bedrag. De penningmeester maakt de schenkingen over vanaf ieders SamSam rekening.
  • Je spaart elke maand je inleg min de kosten (er blijft geld over).
  • Als je stopt (kan elke maand) kan je het geld op je rekening vrij besteden.

Lees meer op deze pagina of check onze veelgestelde vragen.

Hoe het gaat met SamSamkring

deelnemers deze maand

arbeidsongeschiktheid met schenkingen*

gespaard van de inleg*

* gemiddeld in de afgelopen 6 maanden

Snel afsluiten AOV

Wil je direct je AOV afsluiten? Neem dan meteen even contact met ons op. We horen graag van je. Wij vinden dat alle ondernemers zich moeten kunnen verzekeren. En dan later geen gezeur met kleine lettertjes. Daar staan wij garant voor. Op de website kun je een telefonische afspraak inplannen op een moment dat jou uitkomt. Ook ’s avonds. Samen kijken wij dan naar jouw gewenste inkomen. De vervolgstappen zijn simpel en binnen 30 minuten te regelen. Gewoon online. De kosten van deelname zijn laag. Want wij vinden dat iedere ondernemer een alternatief voor een AOV moet kunnen afsluiten. Op de website kun je eenvoudig checken voor welk bedrag jij mee kunt doen en wat dan je kosten per maand zijn.

Onze dienstverlening bij afsluiten AOV

Wat kunnen wij voor jou als ondernemer betekenen? Onze leden willen wij zoveel mogelijk ontzorgen. Wij regelen ongeveer alles voor je. Je moet alleen wel even zelf lid worden 🙂 Als lid van SamSamkring hoef je geen bijeenkomsten bij te wonen, bestuurstaken te vervullen of andere activiteiten op je te nemen. Is er een lid ziek, dan berekenen wij hoeveel er door iedereen geschonken moet worden. Iedere maand krijg je een update in de mail. Tenslotte bewaken we ook het saldo op alle SamSamrekeningen. En als je genoeg gespaard hebt, laten we je dat weten. Je kunt dan namelijk gewoon weer gebruik maken van je bufferoverschot.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!