Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

AOV aanvragen

Wil je een AOV aanvragen maar denk je dat de kosten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering te hoog zijn? Of wil je als alternatief voor een AOV aanvraag meedoen met de SamSamkring? Dat kan! Iedere ondernemer die ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kan meedoen. Ook startende en oudere ondernemers zijn welkom bij ons.
Wij vragen niet om een medische keuring en sluiten niemand uit. Het enige wat wij van je vragen is dat je niet arbeidsongeschikt bent op het moment dat je lid wordt. Heb je te kampen hebt met een chronische aandoening? Ben je al eerder arbeidsongeschikt geweest? Bij SamSamkring ben je gewoon welkom. Zonder extra kosten. Want iedere ondernemer of ZZP’er moet een arbeidsongeschiktheidsvoorziening kunnen treffen. SamSamkring is er voor en door ondernemers.

Hoe het gaat met SamSamkring

deelnemers deze maand

arbeidsongeschiktheid met schenkingen*

gespaard van de inleg*

* gemiddeld in de afgelopen 6 maanden

Zo werkt aanvragen AOV bij SamSamkring?

Je wilt onze alternatieve AOV aanvragen? Dat kan heel eenvoudig. Maak gewoon een afspraak en we leggen je telefonisch uit hoe het werkt. Ook kijken we samen welk netto inkomen bij jouw situatie past. Als je lid bent ga je vervolgens iedere maand een bedrag sparen. Niet alle ondernemers betalen hetzelfde maandbedrag. Dit is namelijk afhankelijk van het inkomensniveau dat je koos. Het meest gekozen inkomensniveau is € 2.500.
Het geld dat je spaart stort je op je eigen rekening. Dat is en blijft ook gewoon van jou. Alleen als er zieken zijn gaat er een bedrag af voor de schenkingen. Naast je spaarbedrag betaal je een kleine contributie. Je geeft het SamSam Servicebureau toestemming om schenkingen te doen vanaf deze rekening. De contributie wordt elke maand automatisch afgeschreven. Wil je niet langer meedoen, dan krijg je gewoon het bedrag dat nog op jouw rekening staat terug.

Maandelijks sparen bij alternatieve AOV aanvraag

Na het aanvragen AOV bij de SamSamkring bouw je een mooie buffer op. Iedere maand spaar je een bedrag. Dat doen alle deelnemers. Zo weten we zeker dat er altijd voldoende inkomen is als er iemand ziek wordt. We garanderen dit zelfs op het moment dat er meer dan 4,5% zieken zijn. Je spaart door totdat jouw persoonlijke buffer vol is (maximaal 12 x jouw spaarbedrag is voldoende). Staat er genoeg geld op je rekening, dan storten we het bedrag dat maandelijks teveel betaald is gewoon terug.

Op onze website vind je nog veel meer informatie over hoe het werkt en over de kosten. Heb je nog vragen, wil je een alternatieve AOV aanvraag doen of wil je persoonlijk advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We horen graag van je.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!