Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

AOV aanvragen

Je wilt als alternatief voor een AOV aanvraag meedoen met de SamSamkring? Dat kan als je ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel. Zowel startende als oudere ondernemers zijn welkom bij ons. Wij vragen niet om een medische keuring en sluiten niemand uit. Zelfs als je te kampen hebt met een chronische aandoening, ben je gewoon welkom bij ons. Zonder extra kosten. Ben je al eerder arbeidsongeschikt geweest, bij ons mag je meedoen. Het enige wat wij van je vragen is dat je niet arbeidsongeschikt bent op het moment dat je lid wordt. Ook willen we dat je het aangeeft als er binnenkort een periode volgt waarin je niet kunt werken. Misschien weet je bijvoorbeeld dat er een operatie gepland staat.

2154

deelnemers

in zes groepen, SamSamkring, AOV Fonds Kunst en Cultuur, AOV Bouw (2x) en AOV Profs (2x).

0.5

% zieke deelnemers

die schenkingen hebben ontvangen in de afgelopen 26 maanden in SamSamkring.

95

% gespaard van inleg

in de afgelopen 26 maanden in SamSamkring.

Na aanvragen AOV bij SamSamKring is sparen noodzakelijk

Je wilt onze alternatieve AOV aanvragen? Dan ga je vervolgens iedere maand een bedrag sparen. Niet alle ondernemers betalen hetzelfde maandbedrag. Dit is namelijk afhankelijk van het inkomensniveau dat je koos. Het meest gekozen inkomensniveau is € 2.000. De contributie stort je altijd tegelijk met het spaarbedrag. Dit komt er dus nog bovenop. Nu is het zo dat het geld dat jij spaart op jouw rekening komt. Het blijft dus van jou. Je geeft het SamSam Servicebureau toestemming om schenkingen te doen vanaf deze rekening. De contributie wordt elke maand automatisch afgeschreven. Wil je niet langer meedoen, dan krijg je gewoon het bedrag dat nog op jouw rekening staat terug.

Maandelijks sparen bij alternatieve AOV aanvraag

Door het aanvragen AOV bij de SamSamkring bouw je een mooie buffer op. Iedere maand spaar je een bedrag. Zo weet je zeker dat er inkomen is wanneer je ziek wordt. We garanderen dit zelfs op het moment dat er meer dan 4,5% zieken zijn. Is er genoeg geld, dan storten we het bedrag dat maandelijks teveel betaalt wordt gewoon terug. Heb je nog vragen of wil je persoonlijk advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamSamkring. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.