Alternatieven AOV vergelijken

Nu verwacht je hier wellicht een mooie overzichtelijke tabel waar wij als beste uit de bus komen. Wij denken dat je het alternatieven AOV vergelijken beter zelf beter kunt doen. Want jij bent wel onbevooroordeeld. We helpen je er natuurlijk wel graag bij door je te wijzen op een aantal belangrijke zaken.

Een goede vergelijking is niet makkelijk…

Alternatieven voor de AOV verzekering zzp vergelijken is best lastig. Je wilt immers geen appels met peren vergelijken. Om het vergelijken makkelijker te maken hebben wij een lijst met aandachtspunten voor je gemaakt en om het goede voorbeeld te geven hebben we aangegeven hoe het bij SamSamkring is geregeld. We adviseren je om deze punten dus echt goed uit te zoeken voordat je een keuze maakt.

 • Is er een arbodienst ja of nee?
  • Ja zeker, wij geloven in de toegevoegde waarde van objectieve toetsing en in begeleiding. En dus ook in het recht op een second opinion als je het niet met de arbodienst eens bent.
 • Vanaf welk arbeidsongeschiktheidspercentage krijg je schenkingen?
  • Theoretisch krijgt je bij ons vanaf 1% arbeidsongeschiktheid al schenkingen. Het gaat in ieder geval traploos / zonder staffel. Het percentage kan naar eer en geweten worden vastgesteld en dat zie je 1:1 terug bij de schenking.
 • Doet de schenkkring ook iets aan preventie?
  • Schenkingen zijn fijn… maar voorkomen dat je ziek wordt blijft natuurlijk altijd beter. Daarom heeft SamSamkring een vitaliteitsprogramma. Met preventie verkleinen we de kans op arbeidsongeschiktheid en houden we de schenkingen laag! En dat heeft een positief effect op de spaarpotjes van alle leden.
 • Is er altijd voldoende geld?
  • Wij sparen iedere maand een deel van het maandelijkse bedrag. Die spaarpotjes kunnen gebruikt worden als er een keer erg veel deelnemers arbeidsongeschikt zijn, dat is onze buffer. Wij hebben zelf ervaren hoe vervelend het is als je geen of minder geld ontvangt dan is afgesproken als je het echt nodig hebt. Niet alle alternatieven hebben reserves. Bij ons staat zekerheid voorop!
 • Heb je vooraf zekerheid dat je voldoet aan inkomenscriteria?
  • Bij het AOV alternatieven vergelijken is zekerheid een van de belangrijkste thema’s. En wij zijn de club die van de zekerheid is dus voordat je daadwerkelijk meedoet is het klip en klaar dat je voldoet aan de inkomenscriteria. Dat kost ons en de deelnemers natuurlijk wat tijd maar wij hebben de overtuiging dat je dit soort controles niet pas moet doen als iemand zich ziek meldt. Het zal je maar gebeuren dat je dan ‘opeens’ niet voldoet aan de criteria omdat je net een half jaartje hebt gereisd…
 • Zijn er verenigingstaken die moeten worden uitgevoerd?
  • Bij ons dus niet, gemak dient de mens. Het SamSam Servicebureau voert bijna alle taken uit. Er is nog wel een digitale algemene leden vergadering waar we je input bij nodig hebben. We vinden dat democratische aspect namelijk ook wel weer mooi!
 • Hoe flexibel kan je instromen en uitstromen?
  • Bij ons gewoon elke maand, lekker flexibel toch?
 • Krijgen deelnemers ziekte informatie over anderen?
  • Dat is bij ons door de inzet van de arbodienst niet nodig, onze leden vinden het fijn dat deze persoonlijke informatie niet bij andere deelnemers komt. Privacy vinden wij erg belangrijk.
 • En dan ook iets met prijs / kwaliteit of gewoon de kosten.
  • Gewoon top toch? Check je mogelijkheden en de kosten even op de SamSamCheck!

Succes met AOV alternatieven vergelijken!

En als wij het dan toch over onszelf hebben. Naast bovenstaande punten (al dan niet uniek) zijn wij het enige alternatief dat een ‘dekking’ heeft tot 4000 euro!
Check hier welke mogelijkheden jij hebt en zie direct welke kosten daar bij horen. Mocht je nog vragen hebben over SamSamkring, het verschil met een AOV of met andere alternatieven, bel ons dan gerust; we horen graag van je! Veel succes met AOV alternatieven vergelijken.


Objectieve vergelijking bij Yezzer

En als je dan toch nog interesse hebt in een onafhankelijke partij die de verschillende AOV alternatieven vergelijkt, kijk dan eens bij Yezzer. Yezzer is hét onafhankelijke verzekeringsplatform voor en door ondernemers. Wij hebben Yezzer leren kennen als een betrouwbare, innovatieve partij die op elegante wijze het verzekeringsdomein voor ondernemers verbetert.

Vergelijk zelf en selecteer de schenkkring die het beste bij jou past.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon..

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon..
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee..