Alternatieven AOV vergelijken

Wij denken dat je het alternatieven AOV vergelijken beter zelf beter kunt doen. Want jij bent wel onbevooroordeeld en weet wat je belangrijk vindt.
We helpen je er natuurlijk wel graag bij door je te wijzen op een aantal belangrijke zaken.

Een goede vergelijking is niet makkelijk…

Alternatieven voor de AOV verzekering zzp vergelijken is best lastig. Je wilt immers geen appels met peren vergelijken. Om het vergelijken makkelijker te maken hebben wij een lijst met aandachtspunten voor je gemaakt en om het goede voorbeeld te geven hebben we aangegeven hoe het bij SamSamkring is geregeld. We adviseren je om deze punten dus echt goed uit te zoeken voordat je een keuze maakt.

 • VRAAG: Is er een arbodienst ja of nee?
  • JA! Want wij van SamSamkring wij geloven dat ziekmeldingen objectief beoordeeld moeten worden. En dat de arbodienst je kan begeleiden en adviseren als je ziek bent. Bij ons heb je het recht op een second opinion als je het niet met de arbodienst eens bent.
 • VRAAG: Vanaf welk arbeidsongeschiktheidspercentage krijg je schenkingen?
  • Bij ons krijg vanaf 1% arbeidsongeschiktheid al schenkingen. Het gaat in ieder geval traploos / zonder staffel. Het grote voordeel hier van is dat je geen discussies krijgt die er toe leiden dat je niets krijgt of minder dan je verwacht (bij verschillende categorieën en bv een minimum arbeidsongeschiktheidspercentage).
 • VRAAG: Is er altijd voldoende geld?
  • Ja, altijd! Wij sparen iedere maand een deel van het maandelijkse bedrag. Die spaarpotjes kunnen gebruikt worden als er een keer erg veel deelnemers arbeidsongeschikt zijn, dat is onze buffer. Wij hebben zelf ervaren hoe vervelend het is als je geen of minder geld ontvangt dan is afgesproken als je het echt nodig hebt. Niet alle alternatieven hebben reserves. Bij ons staat zekerheid voorop!
 • VRAAG: Heb je vooraf zekerheid dat je voldoet aan inkomenscriteria?
  • Ja, natuurlijk! Bij het AOV alternatieven vergelijken is zekerheid een van de belangrijkste thema’s. Bij SamSamkring weet je als je meedoet zeker dat je voldoet aan de inkomenscriteria. Wij doen met iedereen een korte online intake. Dat kost ons en jou natuurlijk wat tijd maar wij hebben de overtuiging dat je dit soort controles niet pas moet doen als iemand zich ziek meldt. Het zal je maar gebeuren dat je dan ‘opeens’ niet voldoet aan de criteria omdat je net een half jaartje hebt gereisd…
 • VRAAG: Zijn er verenigingstaken die moeten worden uitgevoerd?
  • Nee. Bij SamSamkring wordt je volledig ontzorgd. Het SamSam Servicebureau voert bijna alle taken uit. Er is nog wel een digitale algemene leden vergadering waar we je input bij nodig hebben. We vinden het namelijk belangrijk dat jij inspraak hebt!
 • VRAAG: Hoe flexibel kan je instromen en uitstromen?
  • Iedere maand. Bij SamSamkring kun je altijd meedoen en je opzegtermijn is één maand. Je dekking kun je ook iedere maand aanpassen, lekker flexibel toch?
 • VRAAG: Krijgen deelnemers ziekte informatie over anderen?
  • Nee. Bij SamSamkring is dat anoniem. De arbodienst beoordeelt ziekmeldingen en onze leden vinden het fijn dat deze persoonlijke informatie niet bij andere deelnemers komt. Privacy vinden wij erg belangrijk.
 • VRAAG: En dan ook iets met prijs / kwaliteit of gewoon de kosten.
  • De kosten zijn laag en de prijs-kwaliteit verhouding is gewoon heel goed. Check je mogelijkheden en de kosten even op de SamSamCheck en je weet gelijk wat de kosten bij jouw gewenste dekking zijn!

Waarom wij meedoen!

Ingrid

Virtual Officemanager & Virtual Assistant bij Ingsbizz

Ik heb er een fijn gevoel bij, SamSam is duidelijk en overzichtelijk. Ik heb een spaarpotje en dat geld staat daar prima. Ik vind het fijn om iets geregeld te hebben én ik bespaar maandelijks 100 euro.

Ik dacht: “Als ik ga betalen dan wil ik er ooit iets voor terugzien”. bij samSam blijft mijn geld van mij. De cijfers van afgelopen jaren waren heel gunstig dus de keus was snel gemaakt. Ik vind het ook niet prettig dat mijn hele doopceel wordt gelicht bij een reguliere verzekeraar; als je een weknemer bent gebeurt dat ook niet. ik vind daar wel iets van….

Guido

Sales en marketing support

Door een tip van Jacqueline dat ik de wachttijd bij de arbeidsongeschiktheidsverzekering ook op 24 maanden kon zetten, zodat de premie fors omlaag kon, was ik verkocht.

Voor mij is dit een topcombincatie met een lage verzekeringspremie bij de bank voor het relatief kleine risico dat je langer dan 24 maanden ziek bent. Met de inleg bij de schenkkring (voor de eerste 24 maanden) help je andere ondernemers mochten zij ziek worden en zij helpen jou als je ziek bent. Daarnaast spaar je een groot deel van je inleg waardoor je een mooi spaarpot opbouwt.

Succes met AOV alternatieven vergelijken!

En als wij het dan toch over onszelf hebben. Naast bovenstaande punten (al dan niet uniek) zijn wij het enige alternatief dat een ‘dekking’ heeft tot 4000 euro!
Check hier welke mogelijkheden jij hebt en zie direct welke kosten daar bij horen. Mocht je nog vragen hebben over SamSamkring, het verschil met een AOV of met andere alternatieven, bel ons dan gerust; we horen graag van je! Veel succes met AOV alternatieven vergelijken.


Objectieve vergelijking AOV alternatieven van Yezzer

En als je dan toch nog interesse hebt in een onafhankelijke partij die de verschillende AOV alternatieven vergelijkt, kijk dan eens bij Yezzer. Yezzer is hét onafhankelijke verzekeringsplatform voor en door ondernemers. Zij weten dus waar ze het over hebben als ze alternatieven AOV vergelijken. Wij hebben Yezzer leren kennen als een betrouwbare, innovatieve partij die op elegante wijze het verzekeringsdomein voor ondernemers verbetert.

Vergelijk zelf en selecteer de schenkkring die het beste bij jou past.

Meer weten?


SamSamkring email

Mail ons gewoon…

Samsamkring telefoon

Bel ons gewoon…
(030-2272620)

SamSamkring veelgestelde vragen

Check de veelgestelde vragen…

SamSamkring meedoen

Doe gewoon mee…


SamSamkring, ziek en toch inkomen. Voor en door ondernemers!