Ziek en toch inkomen

Hét unieke alternatief voor een AOV, voor ALLE ondernemers!
Geen uitsluitingen op leeftijd, ondernemerservaring (ook starters zijn welkom) en een ‘verzekerd’ inkomen tussen 1000 en 4000 euro netto per maand!
Met SamSam regel je op een slimme manier een inkomen tijdens ziekte.
Zeker, eerlijk en betaalbaar.

Alternatief AOV zzp

Zoek je naar een alternatief voor aov zzp? Maak dan je eigen SamSamkring of sluit je aan bij een bestaande groep. Zijn jullie met een groep zelfstandige ondernemers bij elkaar, dan kunnen jullie gewoon zelf een eigen SamSamkring oprichten. Heb je hier interesse in, neem dan contact op met SamSam Servicebureau. Zij kunnen de dienstverlening afstemmen op wat jullie willen. De mogelijkheden zijn zeer divers. Hoe groter de kring, hoe lager de kosten en hoe groter de betrouwbaarheid en zekerheid.

2063

deelnemers

in vijf groepen, SamSamkring, AOV Bouw (2 en 5 jaar) en AOV Profs (2 en 5 jaar).

0.4

% zieke deelnemers

die schenkingen hebben ontvangen in de afgelopen 25 maanden in SamSamkring.

95

% gespaard van inleg

in de afgelopen 25 maanden in SamSamkring.

Eigen SamSamKring voor zzp is AOV alternatief

Een eigen SamSamkring als alternatief voor aov zzp brengt veel voordelen met zich mee. Allereerst kun je kiezen voor maatwerk. Samen bepalen jullie wat de wensen zijn. Daar kan de Samsamkring naadloos bij aansluiten. Vrijwel alles kan flexibel worden ingevuld. Er zijn eigenlijk slechts twee voorwaarden. Allereerst moeten er minstens 30 leden zijn als je wilt starten. Daarnaast moet de samenstelling van de groep zodanig zijn dat de grens van de fiscale schenkingsvrijstelling niet wordt overschreden.

Ook de voorwaarden voor het lidmaatschap en het maximaal aantal leden mogen jullie zelf kiezen.

Steun nodig bij oprichten SamSamKring als alternatief voor AOV zzp?

Voor een zzp aov alternatief ben je bij de SamSamkring aan het juiste adres. Jullie hebben zelf al een groep opgericht? Welke diensten willen jullie inkopen van het SamSam Servicebureau? Het kan ideaal zijn om de bestuursfunctie uit te besteden. Je zou de arbodienst in kunnen schakelen bij ziekte van deelnemers. Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Wil je hierover meer weten? Bel dan met Roland. Je wordt meteen verder geholpen. Mailen mag ook als je dat liever doet.

Als je nog meer vragen hebt

Op onze website vind je veel informatie over SamSamkring. Maar we kunnen ons voorstellen dat je nog met vragen zit die je graag aan ons wilt stellen. Dat kan! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.